Kozuva bir ilke imza attı

Cumhur ittifakının adayı Süleyman Kozuva siyasete girdiği günden bu yana bugün bir ilke imza atarak Çerkezköy Ülkü Ocakları'nı seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ederken, ülkü ocakla

Çerkezköy 17.03.2019 20:12:00 0
Kozuva bir ilke imza attı

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kozuva’ya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine sahip çıkacaklarını, cumhur ittifakının Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’in yanı sıra MHP il eski başkanı ve Cumhur İttifakı kontenjan meclis üyesi adayı Koray Önsel de hazır bulunurken,  Ülkü Ocakları’nın Çerkezköy’deki faaliyetleri hakkında Ocak Başkanı Değirmenci’den bilgi edinen Süleyman Kozuva “Bu zor süreçte yanımda olduğunuz için sizlerle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sizler ülkemizin sigortası olduğunuz gibi ilçemizin de siyasi sigortasısınız. Çerkezköy CHP zihniyetini hak etmiyor. El birliğiyle Çerkezköy’ü CHP’den kurtaracağız” dedi.

 

 

 

 

İSMİ ÇERKEZKÖY’DE ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLECEK

 

Ülkücülerin el birliğiyle sahaya inerek bu yarışta koşmaları gerektiğini kaydeden Kozuva “Bu zor yarışı birlikte kazanacağız. Atatürk Cumhuriyeti gençliğe emanet ederken, Alparslan Türkeş de hareketin dinamosunu gençlerden oluşturmuştur” dedi. 31 Mart zaferini ülkücü gençlerle birlikte kutlayacaklarını kaydeden Kozuva, Çerkezköy’de ilk yapacakları gençlik merkezi ya da spor salonuna 20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesi'nde pkk’lı teröristler tarafından şehit edilen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin verilerek Çerkezköy’de de ölümsüzleştirileceğini kaydetti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10