Kapaklıspor'dan takibe devam

Tekirdağ Süper Amatör Ligde lider Çorlu Kültürspor'un yedi puan gerisinde ikinci sırada yer alan Kapaklıspor hafta sonunda evinde takipçisi Saray Belediyespor'u konuk etti. İlk devresi 1-1 sonuçlanan karş

18.03.2019 15:34:00 0
Kapaklıspor

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Sezai Yüksel, Çağatay Akdeniz, Şahin Limon, Tolga Aşçı, Mertcan Erkan, Yunus Emre Tekerlek, Şevket Gündoğdu, Emrah Çilingir, Berkay Cengiz, Özgür Şala, Tezcan Karabulut kadrosu ile çıkarken, Saray Belediye Spor ise Muhammed Karakaş, Amed Fırat Ekinci, Ziya Bozbay, Farid Mokhtari, Aygün Tilki, Fevzi Altan, Habib Demir, Hasan Çebi, Ömer Faruk Dursun, Bahadır Aydınoğlu, Onur Varol ilk onbiri ile çıktı.

 

ÇAĞATAY İLE ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda bir türlü istediği golü bulamadı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 29’uncu dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Çağatay düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Zaman zaman sertliklerin de yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Tolga Aşçı ve Bahadır Aydınoğlu sarı kart ile cezalandırıldı. İlk devrenin son dakikalarında Ömer Faruk Dursun’un hatasını iyi değerlendiren Saray Belediyespor’un oyuncusu Dursun düzgün vuruş ile skoru eşitledi.

 

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanırken, ikinci devre taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor tekrar galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru ev sahibi ekip Kapaklıspor karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Gelişen Kapaklıspor atağında Tolga’nın pasını iyi takip eden Tezcan mükemmel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor’da 77’inci dakikada sahneye Şevket çıktı. Topla buluşan Şevket ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 45 yaparken, Saray Belediyespor ise 42 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10