Süleymanpaşalı miniklerden yaşlılara ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Çocuk Akademisi öğrencisi miniklerle birlikte Alzheimer Gündüz Bakımevini ve Sosyal Aktivite Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Süleymanpaşa 21.03.2019 12:38:00 0
Süleymanpaşalı miniklerden yaşlılara ziyaret

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Altınova Mahallesi’nde bulunan Çocuk Akademisi öğrencisi miniklerle birlikte aynı yerleşke içinde bulunan Alzheimer Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette Akademili 3-6 yaş arası minikler, Alzheimer Gündüz Bakımevi sakinleri için şiir ve şarkılardan oluşan bir dinleti sundular. Ayakta alkışlanan akademili çocuklar, Alzheimer hastası büyüklerinin ellerini öperek onlara çiçek hediye ettiler. Kutlama pasta kesimi ile devam etti.

 

“TÜM BÜYÜKLERİMİZİN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI’NI KUTLUYORUM”

 

Yaşlılara Saygı Haftası gibi özel gün ve haftaların birçok açıdan önemli olduğunu belirterek sözlerine başlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Ancak biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak anne karnından ebediyete her vatandaşımızın bir gün değil her gün yanında olduğumuz gibi, çeşitli dezavantajlarla hayatını sürdüren büyüklerimizin ve onlara bakmakla yükümlü ailelerimizin de her zaman yanındayız. Bugün sembolik bir ziyarette bulunarak büyüklerimizle birlikte olduk ancak zaten fırsat bulduğumuz her an onlarla bir araya geliyor, ihtiyaçlarını tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. Sağ olsunlar büyüklerimiz de aileleri de bizlerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bize hem manevi bir güç hem de daha fazlasını yapma azmi veriyor. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10