'Hayaller ve Renkler 'temalı sergi göz kamaştırdı

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Ortaokulu öğrencilerinin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları resim ve tasarım çalışmalarının yer aldığı 'hayaller ve Renkler' sergisi için bugün açÄ?

Çerkezköy 22.03.2019 17:51:00 0

Bugün saat 10.00’de gerçekleştirilen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami  Abban,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, okul müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve okul aile birliği üyeleri katıldı.

 

 

 

 

BİN 624 ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Serginin açılışında konuşma gerçekleştiren Tepe Ortaokulu Müdür Ercan Ögeday “ Öncelikle bu gün sergimizin açılışına katılan Sayın kaymakamımız Atilla Selami Abban olmak üzere tüm okul müdürlerimize ve Okul Aile Birliği başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum. Okulumuzda geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz resim sergisini bu yıl  farklı tasarımların yer alması ile farklı olarak sergilendi ve serginin adını da ‘Hayaller ve Renkler’sergisi koyduk. Öğrencilerimiz okulumuz öğretmeni Gülşah Omul’un nezaretinde yaptıkları çeşitli  resim ve tasarımların yer aldığı sergimizde öğrencilerimizin yaptıkları eserleri sergiledik.

 

AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİLER

 

Öğeday’ın konuşmasının ardından öğrenciler Kaymakam Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümeş’e hat sanatı ile isimlerinin yazılı olduğu eserleri hediye ettiler. Ardından ise  Kaymakam Atilla Selami Abban İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseuin Gümüş,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur,Okul Aile Birliği başkanı Yasemin Altın Erseçkin serginin açılış kurdelesini kestiler. Kaymakam Atilla Selami Abban Resim öğretmeni Gülşah Omul’dan sergi hakkında bilgi alırken, sergilenen tüm eserlerin birbirinden farklı ve güzel olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10