Yeni başkan Karaca oldu

2018 yılında Kızılay Genel Merkezi'nin kapattığı Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi önceki gün gerçekleştirilen kongrenin ardından yeniden Çerkezköy'de yapılandı. 3

Çerkezköy 27.03.2019 15:40:00 0
Yeni başkan Karaca oldu

İki yıl önce fesih edilen Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi önceki gün yapılan kongrenin ardından yeniden yapılandı.

 

İKİ YIL ÖNCE FESH OLMUŞTU

 

Önceki gün saat 13.00- 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kongre divanın oluşturulması ile başladı. 2 yıl önce genel merkez tarafından kapatılan Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nde gelir gider hesaplarının görüşülmesinin ardından yeni başkan seçildi. Toplam 51 üyenin bulunduğu Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nde seçimlere tek liste ile giren Hasan Karaca 40 oyla başkanlığa getirildi.

 

YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

 

Hasan Karaca başkanlığındaki Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nde yönetim kurulunda Necmettin Gül, Ayşe Doğan, Serdal Bükkaban, Habibe Yeşil yer alırken, Şube denetçisi Serdal Büyakkaban, Genel Merkez genel kurul üyeleri ise Hüseyin Karaca ve Ayşe Doğan oldu.

 

GÖNÜLLÜ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

 

Gönüllü hizmet için yola çıktıklarını kaydeden Başkan Hasan Karaca “ Çerkezköy’de halkımız için yapacağımız projelerde aktif olacağız. Kızılay’ın değerini artıracak yatırımlar yapacağız. Türk Kızılay’ının aktif olduğu çalışmalarda Afetler de yer almaktadır. Bunun için en iyi çalışmaları yapacağız. Yeni bir heyecanla çıktığımız bu tolda sizlerin desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz. İş birliğimizi daha da güçlendireceğiz” dedi. Yeni yönetim kongrenin ardından da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret ederek Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10