Camcı: Kazanan Çerkezköy olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine saatler kala Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. Seçim süreci

Çerkezköy 29.03.2019 16:57:00 0
Camcı: Kazanan Çerkezköy olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş’e seçim sürecini anlattı.

 

“BU GÖREVİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

3.5 yıl önce başladığı onurlu görevi başarı ile sürdürmeye çalıştıklarını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “Ekibim, gençlik kollarımız ile birlikte elimizden geldiğince bu kutsal görevi layıkıyla partimize ve ülkemize yakışır bir şekilde yapmaya çalışıyoruz.Görev süremiz içinde üç seçimi arkada bıraktık. İnşallah Pazar günü yapılacak olan seçimde de yine ilçemize ve partimize yakışanı Çerkezköy halkının teveccühü ile yapacağız” dedi.

 

“ATTIĞIMIZ TOHUMLARIN BUGÜN FİLİZLENDİĞİNİ GÖRÜYORUZ”

 

Camcı “ 2014’te attığımız tohumların bugün filizlendiğini görüyoruz. Gelecekte tüm Çerkezköy halkının filizlenen tohumların altında yeşeren Çerkezköy’de paklarıyla, sosyal donatıları, kültür merkezleriyle çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini göreceklerdir. Allah böylesine güzel bir görevi böylesine başarılı ve dirayetli bir genç başkan ile yapmayı nasip etti. Allah bütün rakiplerimize böyle bir adamla çalışmayı nasip etsin” diye konuştu.

 

“KAZANAN ÇERKEZKÖY OLACAK”

 

Seçim sürecinde bugüne kadar sıkıntılı bir süreç yaşamadıklarını kaydeden Camcı “ Ne iktidar partisi, ne muhalefet partilerinden saygı ve sevgi dışında hiçbir sıkıntımız olmadı. Basınımız, emniyetimiz ve İlçe Seçim kurulu ile birlikte ülkemize ve ilçemize yakışır bir seçim atmosferi yaşadık. İnanıyorum ki 31 Mart günü de, 31 Mart gecesi de, 1 Nisan günü de aynı duygular devam edecek. Sonuçta kazanan Çerkezköy, milletimiz ve Türkiye kazanacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2014 seçimlerini kazandıktan sonra adaleti, hakkaniyeti, dürüstlüğü, çalışkanlığı, enerjisi, sinerjisi ile yarattığı potansiyel Çerkezköy halkı tarafından bilinmektedir. Bir kimsenin oyuna kimsenin vicdanına ipotek koyacak değilim. Karar aziz Çerkezköy halkınındır karar yüce Türk milletinindir. Demokrasiye inanmış insanlar olarak halkımız bize hangi görevi layık görüyorsa onu en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10