Toplanan geliri kardeş okullarına teslim ettiler

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından geçtiğimiz hafta Veliköy Belediyesi Ortaokulu yararına düzenlenen yemekte elde edilen gelir, okul yönetimine teslim edildi. Ziyarette konuşan Gülerçin Koleji MÃ?

Çerkezköy 31.03.2019 14:14:00 0
Toplanan geliri kardeş okullarına teslim ettiler

Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya ve okul aile birliği yöneticileri ile birlikte Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nu ziyaret ederek geçtiğimiz hafta Mandalı Restaurant’ta düzenledikleri yardım yemeğinde topladıkları geliri okul yönetimine teslim etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Hami Projesi kapsamında Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nu kardeş okul seçtiklerini kaydeden Okul Müdürü Ömer Kürklü “ Okul aile birliğimiz tarafından kardeş okulumuz için geçtiğimiz hafta yardım yemeği düzenlendi. Kardeş okul projemiz devam edecek. Gülerçin Koleji olarak sadece bizim okumuzdaki öğrenciler değil, tüm öğrenciler bizim için değerli. Onların geleceğine katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Tüm projelerde yanımızda olan okul aile birliği Başkanı Esin Kaya ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

OKULUMUZ İÇİN KURTARMA BOTU OLDU

 

 

Yardımlarından ötürü Gülerçin Koleji idarecilerine ve okul aile birliği yönetimine teşekkür eden Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Yalçın Avcı da “Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri adına yapmış oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı Gülerçin Koleji’ne ve okul aile birliğine teşekkür ederiz. Bu yardım okulumuz için kurtarma botu oldu. Okulumuzun son dönemlerde mali sıkıntıları vardı. Desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Proje kapsamında karşılıklı etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10