U-19'da heyecan sürüyor

Tekirdağ U-19 Ligi A ve B Grubu'nda hafta sonunda oynanan karşılaşmalar sonucunda liderler değişmedi. A Grubu'nda Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile B Grubu'nda Kapaklıspor rakiplerini mağlu

1.04.2019 20:11:00 0
U-19

Tekirdağ U-19 Liginde A ve B grubunda heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

 

LİDER DÖRT GOLLE KAZANDI

 

A Grubu’nda haftaya lider durumda giren Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda 24 puanı bulunan Karadeniz Gençlikspor’a konuk oldu. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ilk dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak 39 puanla liderliğini sürdürdü.Lider Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü takibini sürdüren Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde Muratlı Halk Eğitimispor’u konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak puanını 39’a yükseltti. Ligde orta sıralarda yer alan Akçeşmespor ise evinde Kazanderespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk dakikalarda bulduğu golle moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda iki gol daha bularak karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Akçeşmespor bu galibiyet ile puanını 12 yaparken, Kazanderespor ise 15 puanda kaldı.

 

TEKİRDAĞSPOR ON GOLLE KAZANDI

 

Haftanın en gollü karşılaşmasında ise ligin dibinde yer alan Aşağısevindikspor evinde Tekirdağspor’u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor bulduğu gollerle birlikte büyük moral buldu. Tek kale bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor ikinci devrede de üst üste goller bularak karşılaşmadan da 10-0 galip ayrıldı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 25 yaparken, Aşağısevindikspor ise dört puanda kaldı.Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise haftaya lider durumda giren Kapaklıspor evinde Çorluspor’u konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada kalesinde iki gol görmesine rağmen rakip filelere beş gol atan Kapaklıspor karşılaşmadan da 5-2 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. 42 puanlı lider Kapaklıspor’u takibini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda bir diğer temsilcimiz Çerkezgücüspor’a konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılarak 39 puanla takibini sürdürdü.

 

SİTESPOR TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Ligde üçüncü sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise evinde Çorlu Fenerspor’u konuk etti. Orta sıralarda mücadele eden iki ekibin mücadelesi kısır geçti. Kendi evinde oynamanın avantajı ile rakibi karşısında daha etkili olan Kapaklı Sitespor bulduğu tek golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile puanını 36 yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, Çorlu Fenerspor ise 33 puanla dördüncü sıraya geriledi. Grupta haftanın en gollü karşılaşmasında ise Ergene Velimeşespor evinde Çorlu Kültürspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar çok rahat bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılaşmadan da 6-1 galip ayrılarak puanını 20 yaptı. Ligdeki sekizinci mağlubiyetini alan Çorlu Kültürspor ise 18 puanla yedinci sıraya geriledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10