Başbuğ'a Çerkezköy'de mevlitli anma

MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş ölümünün 22'inci yılında Çerkezköy'de dualarla anıldı. Türkeş için Osmanlı Camii'nde Ülkü Ocakları tarafından mevlit okutulurken, Milli

Çerkezköy 5.04.2019 15:28:00 0
Başbuğ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin efsanevi lideri ve Türk Siyasetinin unutulmaz şahsiyeti Alparslan Türkeş, vefatının 22’inci yılında Çerkezköy'de dualarla anıldı. Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından Osmanlı Camii'nde yatsı namazı öncesinde okutulan Mevlid-İ Şerif’e MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.

 

 

 

DUALAR EDİLDİ

 

Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 22’inci yıl dönümünde Osmanlı Camiinde mevlidi şerif okuttu. Yatsı namazı okutulan mevlidin ardından Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Namaz çıkışında ise cemaate ikramlarda bulunuldu. Başbuğ Alparslan Türkeş’i ölümünün 22’inci yıl dönümünde rahmet ve minnetle andıklarını kaydeden Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci “Ömrünü Türk- İslam davasına vakfeden ulu çınarın göstermiş olduğu ülküde birlik ve beraberlik içerisinde yürümenin azim ve kararlığını sürdürmekteyiz” diye konuştu.

 

 

 

ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER

 

Camiden çıkan partililer daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Fatih Mahallesi Baki Sokak’ta Başbuğ Alparslan Türkeş’in isminin yaşatıldığı parktaki programa katıldı. Alparslan Türkeş’in anıtının önünde açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “ Alparslan Türkeş Parkı 2017 yılında Başbuğumuzun doğumunun 100’üncü yıl devriyesi münasebetiyle Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın dilekçesi, MHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı’nın önergesi ile Çerkezköy Belediye meclisinden oy birliği ile geçerek ilçemize kazandırılmış olup, Başbuğumuzun adının 100’üncü yılında yaşatılması tasarlanmıştır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. 4 Nisan Başbuğumuzun vefatının 22’inci senesidir. Dualarla, Yasin-i Şeriflerle andık. Parkımızda da ülkücü yemini edeceğiz. Allah başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehit ve gazilerimiz, Alparslan Türkeş ve dava şehitlerimizin ruhuna rahmet eylesin” dedi. Aydeniz’in konuşmasının ardından parkta bulunan ülkücüler ‘Ülkücü Yemini’ ettiler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10