BAL`da zorlu hafta

TFF Bölgesel Amatör Ligde 11.grupta 24.hafta oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya lider durumda giren Edirnespor evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'yi konuk ederken, takipçileri Modafenspor U

5.04.2019 16:06:00 0
BAL`da zorlu hafta

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta üst sıralarda olduğu gibi alt sıralarda da heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

 

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 51 puanla lider giren Edirnespor evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Göksü Furkan Güngör yönetirken, yardımcılıklarını ise Ferhat Ünlü, Mustafa Kırbaş ve Kurtuluş Günçe yapacak.Ligin ilk yarısında İstanbul'da rakibini 2-1 geçen Edirnespor, bu maçı da alıp takipleri haftayı 1'er puanla kapaması halinde sezonun bitimine 2 hafta kala 25 Kasım'da şampiyonluk turu atabilecek.

 

UZUNKÖPRÜSPOR’U KONUK EDECEK

 

Lider Edirnespor’u beş puan geriden takip eden Modafenspor ise evinde 26 puanı bulunan Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk edecek. Alemdağ Stadyumunda aynı saate başlayacak olan karşılaşmayı Burak Demirkıran, Volkan Altuntaş, Hasan Bostan, Alper Akarsu hakem triosu yönetecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise 45 puanı bulunan Yeşilköyspor ise 41 puanlı Bigaspor’u Yeşilköy Belediye Sahası’nda ağırlayacak. Saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Erdem Demirtaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Tahir Atakan Açık, Ayşenur Karakoç ve Uğurtan Kocaman yapacak.

 

TEKİRDAĞ EVİNDE ÇORLU DIŞARIDA

 

Ligde Çorluspor 1947 ile baraj maçı oynamamak için mücadele eden Tekirdağspor ise evinde İstanbul ekibi güçlü Kartalspor’u konuk edecek. Oğuzhan Çakır’ın yöneteceği ve Furkan Karayıldız, Hakan Can Yılmaz ve Mutluhan Çırakoğlu hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. 26 puanla onuncu sırada bulunan Çorluspor 1947 ise deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Çanakkale 18 Mart Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmayı ise Kaan Kara yönetecek.

 

ADASPOR ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK

 

Baraj maçı oynamak için iddiasını sürdüren Adaspor ise ligde puanı bulunmayan İstasyonspor’u konuk edecek. 34 puanı bulunan Adaspor bu hafta güçsüz rakibini mağlup ederek rakiplerinin ise puan kaybetmesini bekleyecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Ufuk Değirmencioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Berk Güçlü, Çağrı Yıldırım, Oğuzhan Talha Karakuş yapacak.

 

ZORLU MAÇA ÇIKIYORUZ

 

20 puanla on ikinci sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 18 puanda bulunan Kavaklıspor’a konuk olacak. En yakın rakibi ile arasında altı puan fark bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda rakibini mağlup ederek Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesini bekleyecek. 1911 Çerkezköy Doğanspor’un olası bir puan kaybı yaşaması durumunda ise ligin tamamlanmasına iki hafta kala Süper Amatör Lige düşmüş olacak. Pazar günü Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda oynanacak ve saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ahmet Can yönetecek. Can’ın yardımcılıklarını ise Ali Rıza Kuzucu, Kısmetd Tosun, Umutcan Bayram yönetecek.

 

“UMUTLUYUZ”

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhal” Son hafta yaşadığımız şansız puan kayıplarının ardından en yakın rakibimizin altı puan gerisine düştük. Bu hafta ise deplasmanda Kavaklıspor’a konuk olacak. Rakibimizi yenmekten başka çaremiz yok. Çünkü herhangi bir puan kaybı sonrası ligin tamamlanmasına iki hafta kala Süper Amatör Lige düşecek. Herkes bizi düştü gözüyle bakıyor ama biz takım olarak ligde kalacağız. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek son iki haftaya umutlu girmek istiyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimize inancımız tamdır” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10