Süper ligde süper hafta

Tekirdağ Süper Amatör'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. 24'üncü hafta karşılaşmasında lider Çorlu Kültürspor evinde Malkara 14 Kasımspor'u konuk ederken, takipçisi Kapaklıspor

5.04.2019 16:11:00 0
Süper ligde süper hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak.

 

LİDER EVİNDE ÜÇ PUAN ARAYACAK

 

Geçtiğimiz hafta 100.Yılspor’a mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Çorlu Kültürsopr evinde Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. En yakın rakibi Kapaklıspor’un dört puan önünde lider durumda bulunan Çorlu Kültürspor rakibini mağlup eder, Kapaklıspor ise deplasmanda 1461 Karadenizspor’a mağlup olduğu takdirde Çorlu Kültürspor ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılama ise saat 15.30’da başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Liderin dört puan gerisinde 51 puanla ikinci sırada bulunan Kapaklıspor ise deplasmanda 25 puanı bulunan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı” Lider Çorlu Kültürspor ile aramızda dört puan fark bulunuyor. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek Çorlu Kültürspor’un puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz. Ben futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah Allah’ın izni ile sezon sozunda şampiyonluk ipini biz göğüslemiş oluruz” dedi.

 

ALT SIRALARDA HEYECAN SÜRÜYOR

 

Ligde 48 puanla üçüncü sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor ise deplasmanda 30 puanı bulunan Muratlı Belediyespor karşısında üç puan arayacak. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Ligde kalma adına önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan 18 puanlı Çorluspor deplasmanda 31 puanı bulunan Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada aynı saate başlayacak. Çorluspor rakibine mağlup olduğu takdirde ligin tamamlanmasına iki hafta kala ligden düşen ikinci ekip olacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir diğer ekip Büyükyoncalıspor ise Doğanspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatıp son iki haftaya umutlu girmeye çalışacak. Ligde rahat pozisyonda bulunan 34 puanlı Ergenegücü Ulaşspor ile 44 puanlı Saray Belediyespor Ergene’de karşı karşıya gelecek. Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da saat 15.30’da başlayacak.

 

SİTESPOR 100.YILSPOR’U KONUK EDECEK

 

34 puanla altıncı sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise bu sezon beklenin üstünde bir başarı sergileyen 48 puanlı 100.Yılspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karışlaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Güçlü rakipleri 100.Yılspor karşısında maça mutlak üç puan ile hazırlandıklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Bu hafta taraftarımız önünde 100.Yılspor’u konuk edeceğiz. Rakibimiz bu sene müthiş bir futbol ortaya koyarak kendisine üst sıralarda yer buldu. Biz de taraftarımız önünde bambaşka bir futbol ortaya koyuyoruz. Rakibimizi mağlup ederek taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Cesur iki takımın mücadelesine taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10