Dereceye girenlere ödülleri verildi

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde

Tekirdağ 7.04.2019 15:47:00 0
Dereceye girenlere ödülleri verildi

Yapılan değerlendirme sonucunda; ilkokullar kategorisi görsel alan il birincisi Çorlu Emlak Konutları Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Uygar Gönüllü olurken, ortaokullar kategorisi görsel alan il birincisi Muratlı Mithatpaşa Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karaböcek oldu.  Lise kategorisi görsel alan il birincisi Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencisi Yiğit Yıldırım olurken,  lise kategorisi görsel alan mansiyon ödülün sahibi Tekirdağ Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hilal Zeynep Kıran oldu. İlkokullar kategorisi edebi alan il birincisi Süleymanpaşa İnecik İlkokulu öğrencisi Tuana Karaoğlu olurken, ortaokullar kategorisi edebi alan il birincisi Saray Atatürk Ortaokulu öğrencisi İrem Ongan,  lise kategorisi edebi alan il birincisi ise Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencisi Vedat Aydın oldu.

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

 

Dereceye giren öğrencilerin ve eserlerinin Türkiye finallerinde Tekirdağ’ı temsil edecekleri kaydedildi.

 

TÖREN DÜZENLENDİ

 

Bu kapsamda Tekirdağ’da edebi ve görsel kategoride ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde il birincilerine ödülleri düzenlenen törenle verilirken, jüride yer alan temsilci ve öğretmenlerimize de teşekkür belgeleri takdim edildi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Yeşilay Cemiyeti Tekirdağ Şube Başkanı Sadık Baş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Tekirdağ Yeşilay Şubesi yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10