Çerkezköylülerin seçim değerlendirmesi-5

31 Mart pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri konusunda Çerkezköy halkı görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Vatandaşlar seçimlerin Çerkezköy'e, Tekirdağ'a ve ülkemize ha

Çerkezköy 7.04.2019 16:10:00 0
Çerkezköylülerin seçim değerlendirmesi-5

Cemil Ergin(Emekli)- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Çerkezköy’de oldukça hareketli bir seçim yaşandı. Çerkezköy halkı tarafından sevilen iki isim Çerkezköy’de seçim yarışına girdi.  Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve Millet İttifakı Adayı Mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay arasında geçti. Vahap Akay 2014 yılında belediye başkanı seçildiğinden bu yana yaptığı hizmetler ve halkla oluşturduğu gönül birlikteliği ve sevgisi ile daha seçimin start aldığı gün 1-0 önde başladığını gördük. Seçim süreci boyunca da Akay oylarını arttırmasını başararak seçimi kazandı. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyor yeniden belediye başkanı seçilen Vahap Akay  ile belediye meclisi üyeliğine seçilenleri tebrik ediyor, görevleri süresince ilçemize başarılı hizmetler yapmalarını diliyorum” dedi.

 

VAHAP AKAY’I VE MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLENLERİ TEBRİK EDİYORUM

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, “Vahap Akay 31 Mart’ta da halkın güven oyunu almasını bildi. Önceki yerel seçimlere baktığımızda bu seçim süreci başladığında siyasi partilerde ve partililerde bir seçim heyecanı olmadığını gördük. Ancak seçim süreci hızlandığında ve mitingler başladığında seçim heyecanı başladı. 31 Mart yaklaştıkça da artmaya devam ettiğini gördük. İki kardeşim de Çerkezköylü ve Çerkezköy’ün köklü ve sevilen ailelerinden. Biri Cumhur İttifakı adayı biri de Millet ittifakı adayı olarak seçimlerde yarıştı. Şu bir gerçek ki 2014 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Vahap Akay, yaptığı hizmetlerle ve herkesimi kucaklayarak  insanlar arasında oluşturduğu ikili samimiyetle gönüllere girmesini de bildi ve bu onun seçimde en büyük kazancı olduğunu düşünüyorum. Yeni döneminde de herkesin belediye başkanı olacağına inandığım  Vahap Akay başkanımızın yeni döneminde de çok iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Yeniden belediye başkanı seçilen Vahap Akay’ı  ve belediye meclisi üyeliğini kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE SON YILLARDA EN İYİ HİZMETİ YAPAN AKAY’A HALK DEVAM DEDİ

 

Aşkın  Avşar Saat,Gözlük ve Takı  İşyeri Sahibi Aşkın Avşar, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri önceki yerel seçimlere baktığımızda çok farkı bir seçim yaşadığımızı gördük. Ülke genelinde yerel seçim değil de sanki bir genel seçim havası estirildi. İlçemizde seçimlerin sağduyulu geçmiş olması en büyük sevincimizdir. Siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim sürecinde hızlı bir çalışma yaptı. Seçim sürecinde her esnafı gezen adaylar bizim de işyerimizi ziyaret ettiler ve yapacakları projelerinin yer aldığı kitapçıkları bıraktılar, kendilerine destek istediler.Çerkezköy’de uzun yıllardan bu yana esnaflık yapan birisi olarak ilçemizde son yıllarda en iyi hizmet yapan Vahap Akay olduğunu gördüm. Özellikle de herkesim ile oluşturduğu inanılmaz gönül birlikteliği onu yaptığı hizmetlerin bile önüne çıkardı. İlk göreve geldiğinde herkesin belediye başkanı olacağım demişti ve öyle de oldu. Akay’ın yeni döneminde de halka olan gönül birlikteliğini ve  aynı zamanda  projelerini  ilk dönemindeki gibi gerçekleştirmesini temenni ediyorum. Çerkezköy halkının büyük bir çoğunluğunun teveccühü ile yeniden Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay’ı tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum. Ayrıca bu dönemde belediye meclisi üyesi seçilenleri de kutluyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10