Başkan Çetin'den MHP İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, göreve başlamasının ardından teşekkür ziyaretlerine başlarken, ilk ziyaretleri arasında MHP İlçe teşkilatı yer aldı. 

Kapaklı 8.04.2019 13:56:00 0
Başkan Çetin

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, seçim süresi boyunca yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade ederek, “Bizlerin başarısında AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatımızın emekleri çok fazla. Bu süreç içerisinde bizlerle kol kola, omuz omuza yürüyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca aranızda olmaktan da gurur duyuyorum. Bu dönem bize hem sahada hem de bireysel olarak verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİZLER BİR SEÇİME GİRDİK”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Nusret Güvercin,  “Sayın Başkanımız Mustafa Çetin’e bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisini burada ağırlamaktan onur duyduk. Cumhur İttifakı olarak bizler bir seçime girdik. Bu seçimde de adayımız Mustafa Çetin oldu. Süreç içerisinde toplantılara mitinglere katılarak kendisine tam destek verdik. Her iki teşkilatımızın, adayımızın çalışmalarıyla bu seçimleri zafer ile sonuçlandırdık Belediye Başkanlığı görevinin Mustafa Çetin’e hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca meclis üyesi arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10