8 madalya ile döndüler

Antalya'da düzenlenen Avrupa Kick-Box Şampiyonası'nda 15 sporcu ile Kapaklı'yı temsil eden Değirmenci Spor Kulübü, 8 dalda dereceye girmeyi başardı. Ayrıca turnuvada mücadele eden Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

8.04.2019 13:55:00 0
8 madalya ile döndüler

Son zamanlarda katıldığı turnuvalarda büyük başarılar elde ederek adını duyuran Değirmenci Spor Kulübü Antalya’da gerçekleştirilen turnuvadan da yeni bir başarıya imza attı.

 

 

 

SEKİZ MADALYA İLE DÖNDÜK

 

Antalya’da düzenlenen 4.Uluslararası Avrupa kupasında 33 ülkeden 3 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştiğini kaydeden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci“ Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü olarak turnuvaya 15 sporcuyla katıldık. Turnuvada Furkan Arda 52 kiloda birinci, Serhat Değirmenci 86 kiloda ikinci, Resul Aras 37 kiloda ikinci, Esin Akgündüz 65 kiloda ikinci, Enes Sandalcıoğlu ikinci, yarışmalara katılan Işıl Yılmaz isimli bir diğer genç sporcu da iki branşta 3 üçüncülüğe sahip oldu. Ayrıca 94 kiloda Burak Bikeç üçüncü olarak turnuvayı sekiz madalya ile tamamladık” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ ve Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydeden Değirmenci “ Sporcularımızın hepsini kutluyor, başarılarının ise devamını diliyorum. Bizleri her zaman maddi manevi destekleyen geçmiş dönem Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyorum. Yeni dönem Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’i kutluyorum, görevinde de başarılar diliyorum. İnşallah onun döneminde daha büyük başarılara da imza atarız. Yeni başkanımızdan destek sözü aldık. Daha çok çalışıp Kapaklı gençliğine spor alanında güzellikler katmaya ve çalışacağımızın da sözünü buradan vermekteyiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10