"Bu dönem Malkara'nın en yoğun yatırım alacağı dönem olacak"

Mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Bu süreçte hiçbir hemşehrimizi ayrıştırmadan 53 bin hemşerimizle bir bütün olarak herkesin yüreğine, gönl?

Malkara 9.04.2019 12:04:00 0

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 2’nci kez Malkara Belediye Başkanlığına seçilen Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Neslihan Koçak’tan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

 

 

 

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

İlçe Seçim Kurulu toplantı salonunda pazartesi günü saat 16.30’da düzenlenen mazbata törenine; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem ve yeni dönem Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve Temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KURBAN KESİLDİ

 

Mazbata teslim töreninin ardından Malkara Belediyesi Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Okunan dualarla birlikte kurban kesiminin gerçekleşmesinin ardından meclis odasına geçildi.

 

53 BİN HEMŞERİMİN TÜMÜNÜN DERDİNE DERMAN OLACAĞIMIZ BİR DÖNEM OLACAK

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hepinize bugün bu anlamı günde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Gelişimiz bereketli oldu. Umuyorum bu dönem Malkaramız için daha güzel ve daha bereketli bir dönem olacak. Demokrasimizin en temel unsurlarından biri olan yerel seçimler sürecini hep beraber geride bıraktık. Gerçekten hareketli bir dönem yaşadık. Malkara Belediyesinin 4 mahalleden 77 mahalleye hizmet etmeye başlaması ve Malkara’nın gerek şehircilik gerek diğer alanlarda eksikliklerinin hızlı bir şekilde tamamlandığı bir 5 yılı geride bıraktık. Bu dönem hemşehrilerimizin desteğiyle ve gayretiyle Malkaramız için ikinci dönemimiz olacak. Görev yaptığımız 5 yılı perçinleyerek ve pekiştirerek daha güzel eserleri Büyükşehir Belediyemizle, tüm kamu kurumları ile birlikte el ele vererek Malkara’nın ihtiyaçlarını karşılayacağız. 53 bin hemşerimin tümünün derdine derman olacağımız bir dönem olacak” şeklinde konuştu.  

 

YENİ DÖNEM PROJELERİMİZİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Toplum olarak en çok ihtiyaç duyulan şeyin sevmek ve saygı duymak olduğunu ifade eden Yurdakul,  “Artık uzun bir süre önümüzde seçim gözükmüyor. Bu süreçte hiçbir hemşehrimizi ayrıştırmadan 53 bin hemşerimizle bir bütün olarak herkesin yüreğine, gönlüne, kalbine, sevgi tohumlarımızı ekerek bütün hemşerilerimizi Malkara’nın üst kimliğinde buluşturacağız. Allah’ın izniyle bu dönem Malkara’nın şimdiye kadar hizmet anlamında en yoğun yatırım alacağı dönem olacak. Yeni dönem projelerimizin çalışmalarına başladık. Bunları sizlerin destekleriyle, meclis üyelerimizin destekleriyle tek tek üstesinden geleceğiz. Yeni görev alacak arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

DAHA MODERN BİR KENTTE KARDEŞÇE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Daha güzel bir Malkara’yı hep beraber inşa edeceklerini ifade eden Yurdakul, “Malkaralı hemşehrilerimizin dertlerine derman olarak çıktığımız bu yolda Malkaralı hemşerilerimizin dertlerini bitirecek bir dönem hepimizi bekliyor. Şimdiden bütün hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Organize Sanayi Bölgesiyle, şehirciliğiyle devam eden yatırımlarıyla hep beraber daha güzel bir Malkara’da yaşayacağız. Gerçekten Malkara’da çok az insana nasip olmuş bir görev. Oy veren, oy vermeyen tüm hemşehrilerime 2. defa bana bu duyguyu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin omuzlarıma, yüreğime yüklediğiniz bu yükü hep beraber 5 yılın sonunda daha çok ihtiyaçları tamamlanmış, daha modern bir kentte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimin artık siyasetin bittiğini Malkara için hizmet döneminin başladığını bilmesini istiyorum. Katılan destek olan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

 

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul törene katılanların tebriklerini kabul ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber: Mayil Seymen


0282 726 91 91
0282 747 65 10