Başkan Çetin'den muhtarlara ziyaret

31 Mart yerel seçiminde Süleymanpaşa'daki mahallelerde göreve gelen muhtarlara ziyaret etmeye başlayan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Namık Kemal, Değirmenaltı ve Hürriyet Mahallesi muhtar

Süleymanpaşa 9.04.2019 14:59:00 0
Başkan Çetin

İlk ziyaretini Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Şebnem Çalışkan’a yapan AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, merkez mahallelerdeki tek kadın muhtar olan Şebnem Çalışkan'a ilk ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Parti olarak kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık yasaları çıkardık. Biz de ilçe olarak pozitif ayrımcılığın bir devamı niteliğinde merkez mahallelerimizdeki tek kadın muhtarımız olan Şebnem Çalışkan Hanımefendiyi öncelikli olarak ziyaret etmeyi uygun bulduk. Kendilerine görevlerinde başarılar diledik” ifadelerini kullandı.

 

YAPMAYI PLANLADIKLARI ÇALIŞMALARI AKTARDI

 

AK Partili heyet daha sonra Değirmenaltı Muhtarı Hüseyin Güneş'i ziyaret ederek seçilmesi dolayısıyla kendisini tebrik etti. İlçe Başkanı Çetin, Değirmenaltı mahallesiyle ilgili bilgiler aldığı muhtar Güneş'e Değirmenaltı'na yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretin ardından Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emin Dırak'ı ziyaret eden İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve beraberindeki heyet, hayırlı olsun dileklerini ileterek Hürriyet Mahallesi'nin bazı bölgelerinde atıl olarak duran park alanlarının vatandaşların hizmetine kazandırılması için görüşmelerde bulunacağını belirtti.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10