Silahlı kavga ihbarı ile gelen polislere pasta sürprizi

Kapaklı'da silahlı kavga ihbarına gelen polis ekipleri, Polis Haftası nedeniyle Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından hazırlanan pastalı sürprizle karşılaştı.

Çerkezköy 12.04.2019 19:08:00 0
Silahlı kavga ihbarı ile gelen polislere pasta sürprizi

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak derneklerinde silahlı kavga ihbarında bulundu. İhbarı yapılan derneğe kısa sürede gelen polis ekipleri, hiçbir şeyden habersizce kavgaya müdahale etmek için derneğe girdiklerinde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandılar.

 

 

POLİS HAFTASINI KUTLADILAR

 

 

Kendileri için hazırlanan sürpriz karşısında oldukça etkilenen polisler, dernek yönetimi ile tek tek tokalaşarak teşekkür ettiler. Daha sonra polisler kendileri için hazırlanan özel pastanın mumunu üfleyerek söndürdüler. Emniyet mensuplarının önemli bir görevi icra ettiklerini kaydeden Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, ‘’Her türlü zor koşulda, milletimizin güvenliğini sağlamak adına gecesini gündüzüne katan siz değerli polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyoruz. Tüm Kapaklı halkı ve Ordulu hemşehrilerimiz adına sizlere minnettarız. Sağolun, var olun.’’ dedi. Telsiz anonsundan gelen ‘ Dernek yönetimi polislerimize sürpriz yaptığı’ anonsu üzerine Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu’da, Benim adıma dernek yönetimine bu sürpriz için teşekkür edin’ talimatını verdi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10