Kayıt işlemleri başladı

Kapaklı belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da yapılacak. Sünnet şöleni için kayıtların başladığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin

Kapaklı 16.04.2019 16:00:00 0
Kayıt işlemleri başladı

Kapaklı belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da yapılacak. Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında sünnet şöleni için kayıt alma işlemleri başladı.

 

“BU ÖZEL GÜNDE ONLARIN YANINDA OLUYORUZ”

 

Konu ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi Sosyal Belediyecilik alanında da vatandaşların yanında olmaya özen gösterdiğini ifade ederek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızı ve ailelerimizi sevindirmek adına düzenlenen bu anlamlı hizmetimiz sayesinde çocuklarımızın sünnet işlemlerini son derece steril ortamda ve uzman hekimler eşliğinde gerçekleştirerek bu özel günde onların yanında oluyoruz” şeklinde konuştu.

 

“5 – 12 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLARIMIZ FAYDALANACAK”

 

Başkan Çetin, başvuru için 5 – 12 yaş sınırlaması olduğunu da belirterek, “60 ayını doldurmuş ve 12 yaşını aşmamış olan tüm çocuklarımız bu hizmetimizden faydalanabilirler. Kayıtlarımız 17 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir” dedi. Gerekli belgeler hakkında da bilgi veren Başkan Çetin, ikametgah, fakirlik belgesi, anne, baba ve çocuk kimlik fotokopileri, Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden alınacak olan muvafakatname istenen belgeler arasında” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10