Ligde kalma umudunu son maça taşıdı

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 25.hafta karşılaşmasında evinde ligden düşmesi haftalar önce belirlenen Kırklareli temsilcisi İstasyonspor'u konuk et

16.04.2019 18:47:00 0
Ligde kalma umudunu son maça taşıdı

Ligde zor günler geçiren ve ligde kalma umudunu Çorluspor 1947’ye bağlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde İstasyonspor’u gole boğdu.

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

Hafta sonunda yapılan Açıköğretim sınavları nedeniyle Salı gününe ertelenen karşılaşma Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynandı. Karşılaşmaya 1911 Çerkezköy DoğansporHamdi Yılmaz, Hilmican Taşdemir, Halim Mert, Can Karaman, Veysel Gökcan, Halil İbrahim Yüsel, Taşkın Gökçe, Pule Fransis Maraısane, Bayram Ekrek, Yunus Demir ve Kadir Muharrem Pehlivan ilk onbiri ile çıkarken konuk ekip İstasyonspor ise Görkem Menekşe, Uğur Hendek, Evren Karasu, Ergün Çekiç, İlker Doruk, Okan Şahin, Aziz Keskin, Sergen Özden, Volkan Oğur, Kudret Altay ve İbrahim Balcı kadrosu ile çıktı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklarla etkili oldu. Zayıf rakibi karşısında çok rahat futbol ortaya koyan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor arzuladığı gole ise 15’inci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında topla buluşan Taşkın düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan 1911 Çerkezköy Doğanspor golden iki dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Pule’nin vuruşu direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Taşkın kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

FARK DÖRDE ÇIKTI

Üst üste kalesinde gördüğü gollerin ardından oyun disiplininden kopan konuk ekip İstasyonspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Çok rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköy Doğanspor ilerleyen bölümlerde üçüncü golü buldu. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköy Doğanspor atağında Hilmican’ın ortasını iyi takip eden golcü oyuncu Bayram şık bir vuruş ile farkı üçe çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da  22’inci dakikada Yunus seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Yunus’un pasında Kadir Muharrem topu bomboş kaleye göndererek takımının dördüncü golünü kaydetti.

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

Goller bulmaya devam eden 1911 Çerkezköy Doğanspor’da bu kez sahneye Bayram çıktı.  Hilmican’ın getirdiği topta pozisyonu iyi takip eden Bayram kendisinin ikinci ve takımının beşinci golünü kaydetmesini bildi. 25 dakikada rakip filelere beş gol atan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda oyunu rolantiye aldı.İstasyonspor rakibi karşısında varlık gösteremezken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ataklarında İstasyonspor kalecisi farkın açılmasına izin vermedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköy Doğanspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İKİNCİ DEVREDE DE GOLLER DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ilk devresini beş gollü üstünlük ile tamamlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın ikinci devresinde de goller bulmaya devam etti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde Bayram ile bir gol daha buldu. Rakip defansın hatasını iyi değerlendiren Bayram kendisinin üçüncü takımının ise altıncı golünü kaydetti. Sık sık hata yapan rakibi İstasyonspor karşısında rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköy Doğanspor’da sahneye bu kez başarılı sol kanat oyuncusu Halim çıktı. Ceza sahası içinde topla buluşan Halim şık bir vuruş ile farkı yediye çıkardı.

BAYRAM’DAN DÖRT GOL

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru 1911 Çerkezköy Doğanspor’da sahneye bir kez daha çıkan günün en başarılı ismi Bayram maçın skorunu tayin etti. Bu sonucun ardından en yakın takipçisi Çorluspor 1947’nin evinde Modafenspor’a mağlup olmasının ardından temsilcimiz ligde kalma umudunu son maça taşıdı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor son hafta maçında deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’u mağlup edip, Çorluspor 1947’nin ise deplasmanda Yeşilköyspor karşısında puan kaybetmesi sonucunda ligde baraj maçı oynamaya hak kazanacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10