"Kapaklı'yı hep birlikte ortaya çıkartıyoruz"

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen açık hava sporu başladı. Açık hava sabah sporu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Başlatmış olduğu

Kapaklı 17.04.2019 14:38:00 0

Kapaklı belediyesi tarafından hafta içi her gün saat 8:00’da Kapaklı İlçe Stadyumu'nda düzenlenen açık hava sabah sporu başladı.

 

KAYIT İŞLEMİ GEREKMİYOR

 

Tüm Kapaklı halkının davetli olduğu sağlıklı yaşam etkinliği için herhangi bir kayıt işlemi gerekmediği ifade eden belediye yetkilileri, Alanında uzman eğitmenlerin kontrolünde düzenlenen sabah sporunda karma spor eğitimleri verilerek vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çeşitli egzersizler yapılıyor” dedi.

 

“AÇIK HAVA SABAH SPORUMUZA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

 

Açık hava sabah sporu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Halkımızın sağlığı için elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya hazırız. Bu kapsamda başlatmış olduğumuz açık hava sabah sporumuzla alanında uzman eğitmenler kontrolünde gerçekleşen karma spor egzersizlerimiz sayesinde daha sağlıklı bir Kapaklı’yı hep birlikte ortaya çıkartıyoruz. Herhangi bir kayıt işlemi yaptırmadan hafta içi her gün saat 8.00’da Kapaklı İlçe Stadyumumuza giderek katılım sağlanabilecek açık hava sabah sporumuza tüm halkımızı davet ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10