BAL'da son hafta heyecanı

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta normal sezonun bitimine 1 hafta kala zirve ve kümede kalma yarışında büyük heyecan yaşanıyor. Son haftaya lider durumda giren Modafenspor evinde Kavaklıspor'u mağlup et

19.04.2019 17:37:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta son hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.

 

LİDER EVİNDE

 

Ligde oynadığı 25 karşılaşmada 15 galibiyet yedi beraberlik ve üç yenilgi alarak topladığı 52 puanla son haftaya lider durumda giren Modafenspor evinde ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli temsilcisi Modafenspor’u konuk edecek. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Emre Zafer Korkut yönetirken, yardımcılıklarını ise Can Berk Yıldız, Bahadır Akıncılar, Miraç Burak Özdöl yapacak.

 

EDİRNESPOR ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK

 

Son hafta maçında deplasmanda Kartalspor’a mağlup olarak zirvedeki koltuğunu Modafenspor’a teslim eden Edirnespor evinde 42 puanı bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Fatih Tokail, Orhan Öztürk, Refik Erim, Şevket Teker hakem triosunun yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

 

Ligde kalma mücadelesi veren Çorluspor 1947 hafta sonunda deplasmanda üçüncü sırada bulunan Yeşilköyspor’a konuk olacak. Bakırköy Belediyesi 1.Nolu Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Anıl Şen, Doğukan Türkeş, Kamil Dinçer, Aydoğan Kaçmaz yönetecek. Çorluspor 1947 rakibini yenmesi halinde Çerkezköy Doğanspor-Çanakkale Dardanelspor maçını beklemeden ligden düşmeyerek play-off maçını beklemeye başlayacak.

 

MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

 

Ligde düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta İstasyonspor’u farklı geçerek moral bulan temsilcimizde tek hedef üç puan. Rakibini mağlup ederek Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesini bekleyecek olan temsilcimiz puan kaybetmesi halinde ligden düşen takım olacak. Çorluspor’un puan kaybı yaşaması ve temsilcimizin bu karşılaşmadan galip gelmesi halinde ise 1911 Çerkezköy Doğanspor mucizeyi başararak Çorlu Kültürspor ile play-off oynamaya hak kazanacak.

 

ÇANAKKALE’DE OYNANACAK 

 

Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşma 18 Mart Stadyumunda oynanacak. Zorlu karşılaşmayı ise Oğuzhan Talha Karakuş yönetirken, yardımcılıklarını ise Neslihan Koç, Orhan Çodar ve Emre Koç yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda ölüm kalım maçına çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Turhal “ Son haftalarda herkes bizi düştü gözüyle bakıyordu. Ancak son iki maçımızı kazandık ve Çorluspor 1947’nin puan kayıplarını bekledik. Rakibimiz ile aramızda bir puan fark var. İnşallah Çanakkale Dardanelspor’u mağlup edip, Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.  Ben bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum. Bütün kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Ligde kalıp Çorlu Kültürspor ile play-off maçı oynamak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı Çanakkale’deki zorlu karşılaşmaya bekliyoruz ve takımımızın önemli maçında yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligden düşmesi haftalar önce belirlenen Kırklareli temsilcisi İstasyonspor evinde 47 puanla dördüncü sırada yer alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi konuk edecek. Pazar günü Lüleburgaz Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada ise Uğur Beyaz, Erdi Öz, Furkan Kocayıldız, Volkan Kırbaş görev yapacak. Ligin iki rahat takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada Tekirdağspor evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Ligde Tekirdağspor’un 31, Uzunköprüspor’un ise 26 puanı bulunuyor.Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Oğuzhan Keçeci’nin yöneteceği karşılaşmada Esra Arıkboğa, Onur Akdağ ve Taner Tuncer ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Geçtiğimiz hafta yaşadığı puan kaybı ile birlikte ligden düşen Adaspor ise son hafta maçında evinde İstanbul takımları arasında düşmeme mücadelesi veren Kartalspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Burak Akyel yönetecek. Akyel’in yardımcılıklarını ise Oğuzhan Yazır, Duygu Kabataş, Samet Kaan Keskin yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10