Kapaklı'daki camilere Ramazan temizliği  

Mübarek Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde ibadethanelerin temizleme çalışmalarını başlattı. YapÄ?

Kapaklı 20.04.2019 14:17:00 0
 Kapaklı

Kapaklı Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

NEZİH BİR ORTAMDA İBADET EDEBİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR

 

Kapaklı Belediyesi, yaklaşan ramazan ayı öncesi ilçedeki camilerde genel temizlik çalışması başlattı. Halkın ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor. Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarda detaylı bir temizlik çalışması yapan Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, halkın daha nezih bir ortamda ibadet etmesi için çalışıyor.

 

“TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Kapaklı Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm mahallelerde bulunan camilerde periyodik aralıklarla temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Ramazan ayında vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda ibadet etmesi için ilçemizdeki tüm camilerde temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdürüyoruz. Rahmetin ve bereketin bol olduğu mübarek Ramazan ayında Camiler daha yoğun bir şekilde kullanılıyor. Hemşerilerimizin nezih ve ferah bir ortamda dini vecibelerini yerine getirecekler” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10