Kapaklı'da 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı'da da büyük bir coşku ile kutlanacak. Atatürk An

Kapaklı 20.04.2019 14:43:00 0
Kapaklı

Kutlamalar kapsamında ilk olarak 23 Nisan salı günü saat 09.30’da Atatürk Meydanında Çelenk Sunma Töreni yapılacak.  Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulacak.

 

ÇEŞİTLİ OKULLARIN GÖSTERİLERİ SAHNELENECEK

 

Çelenk sunma töreninin ardından saat 10.00’da Kapaklı İlçe Stadyumu’nda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan etkinlikler, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla devam edecek. Ardından Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Trakya yöresi halk oyunları gösterisi, Emine Penbeten Adal Anaokulu mehter gösterisi, Gazi İlkokulu halk oyunları gösterisi beğeniye sunulacak.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunmasının ardından Gazi Ortaokulu Trakya yöresi halk oyunları gösterisi, Yıldızkent Ortaokulu ritmik dans gösterisi, Karanfil Anaokulu gösterisi, Cumhuriyet İlkokulu çocuk oyunları gösterisi, Sanayiciler İlkokulu halk oyunları gösterisi, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu çocuk oyunları gösterisi sunulacak. Kutlama programı ödül töreni ile sona erecek.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10