Akay'ı makamında tebrik etti

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı olan ve seçimlerin ardından ÇTSO Başkanlığı görevine geri dönen Süleyman Kozuva beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle b

Çerkezköy 22.04.2019 13:53:00 0
Akay

Süleyman Kozuva, ÇTSO Başkanı sıfatıyla, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akay’a adaylığı sürecinde yaptığı ilk ziyaretten 85 gün sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

“HIZLI HIZLI GELEYİM İSTEDİM”

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva dün saat 13.30’da ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl, Murat Narçın ve Rasim Bilgen ile 31 Mart seçimlerinde ikinci kez Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından kapıda karşılanan Süleyman Kozuva “ Seçimden sonra ya sen bana, ya ben sana gelecektim ya çay içmeye, ben erken davranayım dedim. Hızlı hızlı geleyim istedim” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY HALKI DEMEK Kİ BÖYLE YÖNETİLMEK İSTİYOR”

 

Seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen Kozuva “ Seçimin sonunda kazanan Çerkezköy oldu.Çerkezköy halkı demek ki böyle yönetilmek istiyor. Bir şeyin olmasında da olmamasında da her zaman hayır vardır. Hayırlısı olsun ve Allah utandırmasın. İnşallah size gelecek 5 yıl içinde daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

 

ESPRİLER HAVADA UÇUŞTU

 

Süleyman Kozuva’nın seçim döneminde meydanlarda dilinden düşürmediği ‘ özel asansör’ ziyarette espri konusu oldu. Kozuva’nın ‘ Asansörü kapat. Benim parmak izim olmadı’ esprisine Başkan Vahap  Akay’da ‘Ben sana dedim. Yukarıya çıkmak için belediye başkanı olmak lazım dedim. Ben seni buradan uğurlarım. Aşağıya inerken sıkıntı yok” esprisi ile cevap verdi. Akay’ın bu sözü üzerine Kozuva’da ”Aşağıya inerken ben asansörle inmem. Bu kadar lafın üstüne o asansörle inmemem lazım” diye konuştu.

 

AKAY’I KAHVE İÇMEYE ÇAĞIRDI

 

Seçimden önce Çerkezköy Belediyesi ziyareti sonrasında sosyal medya üzerinden birbirlerine yaptıkları göndermelere de atıfta bulunan Kozuva “ Seçimlerden sonra biz sözümüzü tutarak Çerkezköy Belediyesine çay içmeye geldik. Şimdi sıra Vahap Başkanda. Onu da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na kahve içmeye bekliyorum”  dedi.

 

“ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Karşılıklı yapılan esprilerin damga vurduğu ziyarette çay ikramı sırasında Yönetim Kurulu Başkanlığını vekaleten yürüten Mustafa Seçkin’in su istemesi üzerine Kozuva’nın “ Soğuk mu olsun? Senin de başkanlık gitti o yüzden sen soğuk su iç. Ben başkan olsaydım, sen de odaya başkan olacaktın” sözleri kahkahalara neden oldu. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Artık seçimleri geride bıraktık. Bundan sonra hep birlikte tüm kurumlarımız ve STK’larımız ile Çerkezköy için çalışmaya devam edeceğiz “ diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10