Akay, başkanlık makamını Teker'e devretti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Arda Teker'e devretti. Başkanl?

Çerkezköy 22.04.2019 17:22:00 0
Akay, başkanlık makamını Teker

Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Arda Teker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamını bir süreliğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan devraldı.

 

 

 

 

DAHA FAZLA YARDIM YAPILMASINI İSTEDİ

 

Sokaklardaki çöp konteynırlarının sayılarının arttırılması, fabrikaların arıtma tesisleri yaparak doğaya zararlı atık salmamalarını isteyen Çerkezköy Belediye Başkanı Arda Teker, ihtiyaç sahibi öğrencilere de daha fazla kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunulmasını istedi.

 

SOKAK HAYVANLARI KORUNSUN

 

Sokak hayvanları için sokaklara mama konulmasını ve korunmalarını da isteyen Çerkezköy Belediye Başkanı Arda Teker, engelliler için asansörler yapılmasını, üst geçitlere asansörler yapılmasını da istedikten sonra, okuma yazma bilmeyen vatandaşlar için de okuma ve yazma kursları düzenlenmesini istedi.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

 

Ziyaretin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, günün anısına Kızılpınar Atatürk İlkokulu 4-A Sınıfı öğrencisi Arda Teker ve arkadaşlarına çeşitli hediyeler vererek, teşekkür etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10