Miniklerin sergiledikleri gösteriler büyüledi

Müjgan Serkan–Karagöz Anaokulu öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sergiledikleri gösteriler velilere duygusal anlar yaşattı. Minik öğrencilerin birbirinden güzel sergiledikle

Çerkezköy 24.04.2019 18:33:00 0
Miniklerin sergiledikleri gösteriler büyüledi

Müjgan Serkan–Karagöz Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında program düzenlendi. 

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda dün saat 11:00’da düzenlenen programa  Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nemci Akman, Hayırsever çift Müjgan Serkan Karagöz, Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Çiğdem Aşık ve öğrenci velileri katıldı.

“BUGÜN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN VÜCUT BULDUĞU GÜNDÜR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Çiğdem Aşık, “Bugün halkın iradesinin ülke yönetimine, geçtiği  hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu 99. yılını milletçe duyduğumuz gururla kutluyoruz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımıza bayram olmakla birlikte bizlere onları iyi yetiştirmemiz içinde hatırlatmaktadır. 23 Nisan diriliştir. Milli uyanıştır. Milli birlik ve beraberliğimizin vücut bulduğu gündür teşekkür ediyorum Atatürk’e.  Gördüğümüz anladığımız çocukların hakkını koruyabildiğimiz ve onların çocuk olma şenliğini onları doyasıya yaşatabildiğimiz güzel günlerin sorunsuz hayalleriniz sonsuz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun diyorum”dedi.

“EVLATLARINIZLA NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”

Hayırsever Serkan Karagöz de “Atatürk’ün özellikle çocuklarımıza 23 Nisan’ı hediye etmesiyle bugünkü Cumhuriyetin temeli atılmıştır. Kendisine buradan bir kez daha rahmet diliyorum. Allah razı olsun iyi ki böyle bir şeyi yapmış. Hepimizin bildiği gibi önce biz burada bulunan çocuklarımızla guru duyuyoruz çünkü bu çocukları siz yetiştirdiniz. Biliyoruz ki bu çocuklar geleceğin bu ülkenin temellerini atacaklar. Bu çocuklarımız yarın hepsi hakim savcı, öğretmen, kaymakam, vali idareci olacaklar. Dolayısıyla hepimizin gurur kaynağı olacaklar. Öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz, çocuklarımızla gururu duyuyoruz. Evlatlarınızla birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

 MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

Programda yapılan konuşmaların ardından Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde birbirinden güzel sergilediği oyunlar veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Öğrenciler gösterileri sırasından büyük alkış aldı. Veliler çocuklarının oyunlarını cep telefonlarına kayıt ederek günü ölümsüzleştirdiler. Öğrenciler son gösterisinde Atatürk Posteri önünde Türk bayrağı yaparak programı sonlandırdı. Öğrencilerin bu gösterisini veliler ayakta alkışladı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10