"Yüksek İstişare Kurulu"nun ilk toplantısı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Yüksek İstişare Kurulu"nun ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İzzet Volkan kurulun

Çorlu 25.04.2019 18:07:00 0

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Yüksek İstişare Kurulu”nun ilk toplantısı yapıldı  Yaptığı açılış konuşmasında Çorlu TSO hakkında bilgiler veren Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İzzet Volkan, kurulun görevleri ile çalışma usul ve esasları hakkında kurul üyelerine açıklamalarda bulundu.

“BİRLİKTE DEĞERLENDİRİP BAHSETTİĞİMİZ ORTAK AKILLA KARAR VERECEĞİZ”

Volkan; "Çorlu ve Bölgemizle ilgili problemleri ve çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir görev üstlenmekteyiz. Bu kurul ilçemizin sadece ekonomisi değil, sosyal ve kültürel dokusu, ilçemizin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ile ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşabilir, tavsiye kararları alabilir. Çorlu’da birçok konuda ekonomik kalkınma ve gelişme ile ilgili birçok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz” dedi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10