Başkan Yüksel mahalle muhtarlarını ağırladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. 

Çerkezköy 28.04.2019 14:08:00 0
Başkan Yüksel mahalle muhtarlarını ağırladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  Ergene’nin yeni dönem mahalle muhtarlarını ağırladı. Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri Kafeteryası’nda düzenlenen kahvaltıda Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Ayça Albayraktar, Mehmet Cebeci ve Yüksel Baydarlı hazır bulundu.

 

“YENİ DÖNEMİMİZDE ARTIK YER ÜSTÜNE YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

 

Başkan Yüksel toplantıda, “Sevgili muhtarlarım ben ve başkan yardımcılarımız sizlerle birlikte hareket ederek Ergenemizde ki mahallelerimizi daha modern bir hale getireceğiz. İlk dönemimiz de olduğu gibi ikinci dönemimizde de hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadan hizmet edeceğiz. Bir çok mahallemizde yol sorununu ortadan kaldırdık, alt yapı ve üst yapı eksiklerimizi giderdik, yeni dönemimizde artık yer üstüne yatırımlar yapacağız” dedi.

 

“ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARIN ALTINA İMZA ATACAĞIZ”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bir arada olmaktan ve beraber çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarları, yeni dönemde de Ergene Belediyesi ile birlikte hareket ederek çok güzel çalışmaların altına imza atacaklarını belirtti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10