"Amacımız Tekirdağ'daki tüm hemşehrilerimizi bir araya getirmek"

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından dernek üyelerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çabuk Sokak No:20/A'daki de

Tekirdağ 29.04.2019 15:06:00 0

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, “ Tekirdağ Sivaslılar derneği yönetimi olarak amacımız Tekirdağ  il genelindeki tüm hemşehrilerimizi bir araya getirmek. Sadece Çerkezköy’de 8 bine yakın Sivaslı hemşehrimiz var ve bunların çoğu burada esnaflık yapıyor. Dernek olarak düşüncemiz bütün Sivaslı kardeşlerimizi bir birleriyle tanıştırıp kaynaştırmak böylece belli makamlarda hem söz sahibi olabiliriz hem de esnaf olarak birbirimizle destek olabiliriz” dedi. Sivaslıların hem iyi hem de kötü gününde yanlarında olmaya gayret göstereceklerini de  belirten Başkan Yıldız şöyle devam etti, “4 Eylül’de dernek olarak dergi çıkardık. Bunu her ay düzenli olarak çıkarmaya devam edeceğiz ve bu dergide Sivaslı iş adamlarımızı tanıtacağız. Dernek olarak yaptığımız faaliyetleri de dergimizde hemşerilerimizle paylaşacağız”  diye konuştu.

 

 

 

 

KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM 

 

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Ahmet Yıldız, “Tekirdağ Sivaslılar Derneği olarak  bu kahvaltı programımız ilk olmasına rağmen katılımdan şahsım ve dernek yönetimi olarak memnunuz ve bu ilerleyen günlerde yapacağımız etkinliklerde  katılımın daha da fazla olacağına inanıyoruz. Bu ve buna benzer programlarımızı İlerleyen zamanlarda sıklaştıracağız. Ramazan ayında iftar programı düzenleyeceğiz. Yine ramazan ayında Sivaslı kardeşlerimiz arasında dar gelirli  ya da ihtiyaç sahibi olanlar varsa onları tespit ederek onlara gıda ve giysi yardımı yapacağız. Sivaslı hemşehrilerimizin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacağız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10