Başkan Albayrak, yağmur ve şükür duasına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray'a bağlı Beyazköy Mahallesi'nde, Muratlı'ya bağlı Kırkkepenekli Mahallesi'nde ve Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesi'nde d

Tekirdağ 29.04.2019 15:26:00 0
Başkan Albayrak, yağmur ve şükür duasına katıldı

İlk olarak Saray’a bağlı Beyazköy Mahallesi'nde düzenlenen yağmur ve şükür duasına katılan Başkan Albayrak, vatandaşlarla birlikte dua ederek, mahalle sakinlerine bereketli bir yıl temennisinde bulundu. Etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Beyazköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Özer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

BEREKETLİ BİR YIL TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Beyazkaöy’deki etkinliğin ardından Başkan Albayrak, Muratlı’ya bağlı Kırkkepenekli Mahallesi'nde düzenlenen yağmur ve şükür duasına katıldı. Vatandaşlarla birlikte dua eden Başkan Albayrak, mahalle sakinlerine bereketli bir yıl temennisinde bulundu. Etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Kırkkepenekli Mahallesi Muhtarı İbrahim Demirtaş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

SON OLARAK VAKIFLAR MAHALLESİ’NE GİTTİ

 

Albayrak son olarak Ergene Vakıflar Mahallesi’nde yapılan şükür ve yağmur duasına katıldı. Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis üyesi Mülayim Bedir, Ergene Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şükür ve yağmur duası programında hep birlikte dua edilirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahalle sakinlerine bereketli bir yıl temennisinde bulundu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10