Kültür gezileri 8 Mayıs'ta başlayacak

Marmaraereğlisi Belediyesi Ramazan ayı düzenlediği etkinlikler kapsamında vatandaşların ücretsiz olarak  Edirne Selimiye ve Bursa Ulu Camii'ni görme fırsatı sunacak. 

Marmara Ereğlisi 5.05.2019 14:37:00 0
Kültür gezileri 8 Mayıs

8 mayıs Çarşamba günü başlayacak olan Selimiye ve Ulu Cami gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar mesai saatleri içerisinde Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıtlarını yaptırabilecek.

 

“TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR”

 

Konu il ilgili bilgi veren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca; on üç tur Edirne’ye, üç tur Bursa’ya olmak üzere toplamda on altı tur vatandaşlara ücretsiz olarak düzenlenecek. Edirne aracı saat 08.00’da, Bursa aracı saat 05.30’da; Marmaraereğlisi ve Yeniçiftlik meydandan hareket edecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlar; Edirne ve Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini rehber eşliğinde gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra; otobüsler vatandaşları bıraktığı yerden alarak Marmaraereğli’sine hareket edecek. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan Edirne ve Bursa Gezilerine tüm hemşerilerimiz davetlidir” açıklamasında bulundu.

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10