Tarihi Nostalji Sokağı Cafe açıldı

Her geçen gün büyüyen ve gelişen sanayi kenti Çerkezköy'de değişik iş kollarının açılarak faaliyet göstermesi, ilçede sosyal yaşamı üst seviyeye çıkartmaya devam ediyor. Alışı

Çerkezköy 9.05.2019 15:16:00 0
 Tarihi Nostalji Sokağı Cafe açıldı

Çerkezköy’ün genç girişimcilerinden Savaş Hacıoğlu, Çerkezköy’e yeni konseptte ve mevcut cafelerin dışında bir kafe açmayı düşündüğünü ve Çerkezköy ile bölgede olmayan  Tarihi Nostalji  Sokağı Cafe’yi   Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta açtığını belirtti.

 

HER KESİMİN İLGİSİNİ ÇEKECEK BİR MEKAN

 

Tarihi Nostalji Sokağı Cafe Sahibi Savaş Hacıoğlu, “Çerkezköy halkımızın her kesiminin ilgisini çekeceği, eşi ve yakınlarıyla güzel, keyifli zaman geçireceği bir yer tasarladık. İşyerimizin bulunduğu sokak herkesin tanıdığı ve çok sevdiği sinema sanatçılarımızın resimleri ile değişik figürdeki resimlerin bulunduğu bir sokak. Sokağın üst kısmını da rengarenk şemsiyelerle donatarak güzel bir görsellik kazandırdık. Amacımız buraya gelen yaştaki insanımız huzur bulacak ve keyifli zaman geçirecek. Çerkezköy’e iyi bir mekan kazandırdığımızı düşünüyorum. Tek amacımız müşteri memnuniyetidir” dedi.

 

KUMDA KAHVE BİZDE

 

Savaş Hacıoğlu şöyle devam etti, “Unutulmaya yüz tutmuş ya da yaşatılmaya çalışılan tüm ülke insanlarımızın çok sevdiği sinema sanatçılarının yer aldığı resimler ile bezenen Tarihi Nostalji Sokağı Cafe’mizde herkesin çok beğeneceği ve keyif alacağı kumda kahve, nargile, sıcak ve soğuk kokteyl ve içecekler, mevcut. Çerkezköy halkımızı mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10