Çerkezköy'de iyi bir başarı elde ettik

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından partililere yönelik iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından basınla bir araya gelen İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç A

Çerkezköy 10.05.2019 15:47:00 0
Çerkezköy

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından partililere yönelik iftar yemeği düzenlendi. Teşkilat binasında önceki akşam düzenlenen iftar programına, programa ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere Belediye Meclis üyeleri Dilek Köksal, Mehmet Kar, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İl başkan yardımcıları, Kazım Rıfkı Ayan, Muzaffer Doğan, Fahrettin Özzade, Sertaç Marangozlar, İrfan Alver, İl Yönetim kurulu üyeleri İsmail Gökşin, Nevrettin Gürses ve basın mensupları katıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE İYİ BİR BAŞARI ELDE ETTİK

 

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin basınla bir araya geldi. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve 23 Haziran’da yeniden yapılacak olan İstanbul seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.  31 Mart’ta yapılmış olan yerel seçimlerde ayrıştırılmaya yönelik bir seçim stratejisinin uygulandığını ileri süren Alkaya, “CHP ve İYİ Parti millet ittifakı çerçevesinde vatandaşımızın belki özlem duyduğu bir birlikteliği gerçekleştirdi. Yani siyasilerin de tabanda birleşebileceğini gösterdi. İYİ Parti olarak biz elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya gayret ettik. CHP ile yapmış olduğumuz millet ittifakı Tekirdağ’ın geneline baktığımızda Çerkezköy’de iyi bir başarı elde ettik. Çerkezköy’de başkanımızın kendisinin geçmişte yapmış olduğu belediyecilik anlayışının da etkisi oldu” şeklinde konuştu.   

 

BÖLGEMİZDE HALK HİZMET ODAKLI BAKIYOR

 

24 Haziran seçimlerinde kendi ittifakları olan Cumhur ittifakında AKP ve MHP’nin oy toplamına baktığımız zaman yerel seçimlerde matematiksel olarak oyları alması gerekirken fakat bu gerçekleşmedi. Demek ki halk bizim bölgemizde Tekirdağ’da Çerkezköy’de düz bakmıyor olaya. Halk tamamen hizmet odaklı baktığını gösterdi. Bütün Çerkezköy halkına teşekkür ediyorum. Millet ittifakı olarak Vahap Başkan’ında bundan sonraki süreçte görevinin geçmişe göre biraz daha zor olacağını görüyoruz. Sebebi de şudur 24 Haziran’da AK Parti’ye ya da MHP’ ye oy veren kesim dahi millet ittifakının samimiyetine inandıklarından dolayı millet ittifakı adayı olarak Vahap Başkan’a oy verdiğini görmekteyiz. İnşallah bu süreci hep birlikte devam ettiririz” dedi.

 

“İMAMOĞLU BU KEZ AÇIK BİR OY FARKI İLE GÖREVE GELECEK”

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine de değinen Alkaya, “Bizim ittifakımız bugünkü şartlarda söylediğimiz gibi uzun süren bir birlikteliktir. Bu birlikteliğin Türkiye geneline baktığımızda başta İstanbul ve Ankara olmak üzere büyük şehirler millet ittifakının bu birlikteliği ile sonuçlandığını hep birlikte yaşadık gördük.  İstanbul seçimlerinde iktidarın hangi amaçla ne yaptığını sizler daha iyi biliyorsunuz. Saçma sapan sebeplerle seçim iptal edildi. Bu aynı zamanda demokrasinin iptali anlamına geliyor. Allahın izniyle 23 Haziran’da vatandaşımız gerekeni yapacak. Bu seçimde cumhur ittifakına oy vermiş arkadaşlarımız bile yapılanların ne kadar saçma olduğunu görüp bu seçimde tamamen Ekrem İmamoğlu’na oy vereceklerini söylüyorlar.  Düne kadar AKP’ye sempati duyanlar ve sorgusuz sualsiz her yaptıklarını kabul eden bir kitle dahi bu yapılanı hazmedemedi. Ekrem İmamoğlu’na destek veriyorlar. 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu bu kez  açık bir oy farkı ile göreve gelecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10