Akay 'ın koltuğu Mıstık'a emanet

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın Ankara'da yapacağı bir takım ziyaretler nedeni ile bugünden itibaren Belediye Başkanlığına Belediye Meclis üyesi Nihat Mıstık 15 Mayıs Çarşamba gÃ?

Çerkezköy 10.05.2019 16:51:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Ankara’da çeşitli temaslar yapmak üzere beş günlük izne ayrılırken, yerine ise meclis üyelerinden Nihat Mıstık vekalet edecek. Akay beş günlük izninin ardından 15 Mayıs Çarşamba günü yeniden başkanlık koltuğuna oturacak.

 

HİZMETLER AKSATILMADAN DEVAM EDECEK

 

Akay’ın yokluğunda Belediye Başkanlığına vekalet edecek olan Nihat Mıstık “ Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın beş günlük izne ayrılmasıyla birlikte  yeni hizmet döneminde ilk olarak Başkanlığa vekalet görevini şahsıma vermesinden son derece mutlu oldum. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösteriyorum. Belediye hizmetleri aksatılmadan devam edecek. Belediye başkanımız Vahap Akay’ı bu onurlu makamda en iyi şekilde temsil edeceğim ve şahsıma böyle bir görev veren belediye başkanımızı mahcup etmeyeceğim ve kendilerine çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10