Ramazan gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ücretsiz Sultan Ahmet Cami ve Selimiye Cami gezileri hafta sonu başladı

Çerkezköy 12.05.2019 16:17:00 0
Ramazan gezileri başladı

Hafta sonunda başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Kültür gezilerine vatandaşların ilgisi büyük oldu. Haftanın 3 günü devam edecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet ve Edirne Selimiye Camilerine görüp, gezme, Ramazan ayının manevi iklimini Sultan Ahmet ve Selimiye Camilerinde geçirme imkanı bulacak.

 

 TARİHİ YERLERİ GEZİYORLAR

 

Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü Çerkezköy Belediyesi önünden bir otobüsün İstanbul’a, bir otobüsün ise Edirne’ye hareket ettiğini kaydeden Başkan Vahap Akay “Ramazan Kültür Gezilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Gezilerimize kayıt yaptıran hemşerilerimizi saat 14.30’da Belediye Hizmet Binası önünde alan araçlarımız İstanbul ve Edirne istikametine yola çıkıyorlar. Yaklaşık 1.5 saatlik yolculuk sonunda vatandaşlarımız Selimiye ve Sultan Ahmet Camilerine ulaşıyorlar. İftarlarını açan, Teravih Namazlarını kılan vatandaşlarımız saat 23.30’dan sonra tekrar Çerkezköy’e dönmek üzere yola çıkıyorlar. Gezilerimize katılan vatandaşlarımız Sultan Ahmet ve Selimiye Camii dışında İstanbul ve Edirne’deki diğer tarihi ve turistlik mekanları da görme, gezme fırsatı buluyorlar” ifadesini kullandı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10