Vali Yıldırım'dan Anneler Günü ziyareti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği huzurevi ziyaretinin ardından TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un annesi Nazire Şentop'u, ziyaret ederek Anneler Günü

Tekirdağ 13.05.2019 15:32:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyla ilk olarak huzurevini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşlik etti.

 

TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

 

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Yıldırım, onlarla yakından ilgilenerek Anneler Günü’nü kutladı ve herhangi bir istek ve şikâyetlerinin olup olmadığını sordu. Huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Yıldırım, ardından Huzurevinden ayrıldı.

 

ŞENTOP’UN ANNESİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, huzurevi ziyaretinin ardından TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un annesi Nazire Şentop’u,da ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı ve bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında Vali Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş eşlik etti.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10