İlk sahur programı Yeşilsırt Mahallesi'nde yapıldı

Muratlı'ya Yeşilsırt Mahallesi'nde düzenlenen sahur programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Muratlı 13.05.2019 15:34:00 0
İlk sahur programı Yeşilsırt Mahallesi

Yeşilsırt Kışlık Düğün Salonu'da düzenlenen sahur programına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Gençtürk, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

“SAHURLARIMIZI İL GENELİNDE VATANDAŞLARIMIZLA YAPALIM İSTEDİK”

 

Mahalle sakinleriyle birlikte oruca niyetlenen Başkan Albayrak, "Ramazan Ayı, sevgi, kardeşlik ve maneviyat gibi kavramların çok güçlendiği ve önem kazandığı bir aydır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, sahurlarımızı il genelinde vatandaşlarımızla yapalım istedik. İl genelinde birçok mahallemizde sahur programlarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Ama ilk sahur programımızı siz Yeşilsırtlı vatandaşlarımızla yapıyoruz. Biz Yeşilsırt Mahallesi'ni ve mahallemizin sakinlerini çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Gecenin bu saatinde burada bizlerle olan tüm vatandaşlarımıza Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10