Tekirdağ Emniyeti araç filosunu genişletti

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde merkez ve ilçelere dağıtılmak üzere alınan 22 araç düzenlenen törenle teslim edildi. Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım "Türk Polis

Tekirdağ 15.05.2019 14:24:00 0
Tekirdağ Emniyeti araç filosunu genişletti

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına düzenlenen 10 Nisan Polis Gecesinde katılımcıların yapmış oldukları bağışlar ile alınan 22 araç için tören düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUNDU

 

İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde görevli çok sayıda polis katıldı. 


KURBAN KESİLDİ

 

Kurban kesimiyle başlayan teslim töreni Osmanlı Can İmam Hatibi İdris Başkaya tarafından dua edilmesiyle devam etti.

 

 

“BİZİM BUNLARA ÇOK İYİ SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”
 

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Eskiden karakollarımızda bile bir tane aracımız olduğunda kendimizi çok mutlu hissederdik. Ama o zaman gücümüz bu kadardı. Bugün bakıyorsunuz ki Türk Polis Teşkilatı 300 binin üzerinde personel sayısıyla, gerekli ve neredeyse yeterli araç gereciyle bugün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımıza da, ülkemizde yaşayan yabancılara da hatta zaman zaman dışarıdan gelen insanlara da hizmet vermektedir. Bu aslında bakarsanız, bizim tarafımızdan Emniyet Teşkilatı tarafından kullanılacak belki ama muhakkak ki bu Türk vatandaşının hizmetinde, Tekirdağlı vatandaşın hizmetinde kullanılacak. Emniyet mensubu kardeşlerim de Tekirdağ’daki güvenliğin sağlanması açısından oynadıkları rolle “burası güvenli bir şehirdir, burası güvenli bir mahalledir” diye en güzel şekilde hizmetini yapıp övünecektir. Tekirdağ güvenli bir şehir olduğu için pek çok emekli arkadaşımız burada yerleşip kalıyor. Kendilerini daha güvende, daha emniyette hissediyorlar. Bu araçları, kendi malımızdan daha öte görmemiz gerekiyor. Bizim bunlara çok iyi sahip çıkmamız lazımdır. “ dedi.  Ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından, günün anısına Vali Aziz Yıldırım’a plaket takdim edildi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10