Gönül sofrası Bahçelievler mahallesinde kuruldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofrası iftar programlarının yeni durağı Bahçelievler Mahallesi oldu. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, iftarda gerçekleştirdiği konuÅ?

Süleymanpaşa 17.05.2019 14:45:00 0
Gönül sofrası Bahçelievler mahallesinde kuruldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam başka bir mahallede gerçekleştirilen Gönül Sofrası iftar programları devam ediyor. Bahçelieveler mahallesinde kurulan ve binlerce vatandaşın katıldığı iftar organizasyonu hayırsever iş adamı Adnan Sungur ve AK Parti Eski Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru’nun katkıları ile gerçekleştirildi.

 

 PROGRAM İLAHİLER VE DUALARLA BAŞLADI

 

İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan iftar programı, duaların okunması ile devam etti. Akşam ezanının okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftarın ardından Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İlyas Karakurt, mahalle sakinlerine hitap ederek iftar organizasyonuna katılan herkese teşekkür etti. Sponsorlar Ahmet Sungur ve Mülahim Kuru’ya teşekkür eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel “ Allah nasip ederse, Ramazan ayı boyunca 50 bin hemşehrimizle, yaklaşık 60 mahallemizde sahur ve iftar organizasyonları düzenledik. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz,” açıklamasında bulundu.

 

“BU ORGANİZASYONLARI BÜYÜTEREK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

 

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yüksel “ Yeryüzünde herkesin birbiriyle savaş halinde olduğu, küçük dünya menfaatleri yüzünden insanların birbirini kırdığı, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, dinimizin gereği olan Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi had safhaya taşıdığımız iftarlarda sizlerle buluşuyoruz. İnşallah önümüzdeki nice günlerde, nice ramazanlarda da yine birlikte olacağız. Bu organizasyonları önümüzdeki yıllarda daha da büyüterek devam ettireceğiz. Buradan Bahçelievler mahallesi sakinlerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.  Sizler bize sahip çıktınız. Bizler de bu beş yıllık dönemde elimizden geldiğince hem TOKİ’de hem de Bahçelievler ve tüm diğer mahallelerimizde sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçireceğiz. Sizlere inşallah mahcup olmayacağız. Biz size şu sözü verdik: Size beş yılın sonunda, ‘İyi ki bu arkadaşlar belediyeyi kazanmışlar. İyi ki oy vermişiz,’ dedirteceğiz. Oy vermeyen vatandaşlarımızı da bir sonraki dönemde aynı kadroyu tercih etmek için ikna edeceğiz. Bu doğrultuda da çalışıyoruz. İnşallah Allah bu sözümüzü tutmayı nasip eder. Bu dönem beklentilerin çok yüksek olduğu ve projelerimizi hayata geçirmek için süremizin de dar olduğu bir dönem. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz. Tekrar hepinize hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Allah vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğine zeval vermesin. Yüce Yaradan şanlı bayrağımızı yere düşürtmesin, bu güzel toprakları düşman botuna çiğnetmesin” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10