Akay çiftinden şehit aileleri onuruna yemek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay ilçe merkezinde ikamet eden şahit annelerini ve ailelerini düzenlendiği iftar yemeğinde ağırladı. Gecede konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı

Çerkezköy 19.05.2019 12:21:00 0
Akay çiftinden şehit aileleri onuruna yemek

Önceki akşam Tokoçin Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile şehit aileleri katıldı.

 

ANNELER GÜNÜNÜ DE KUTLADI

 

Çerkezköy Belediyesi olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Öncelikle geçmiş Anneler Gününüzü kutluyorum. Sizler sonsuz minnet borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin gözbebeği anneleri, artık bizlerin de birer annesisiniz. Ayrıca, birlik, beraberlik ve hoşgörünün apayrı bir anlam kazandığı mübarek Ramazan Ayı’nda da sizlerle aynı sofrada buluşmanın, birlikte iftar yapmanın güzelliğini bizleri kırmayarak yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

HEDİYELER TAKDİM ETTİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay günün anısına şehit ailelerine hediyeler takdim ederken, şehit aileleri ise Akay çiftine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10