Kayıtlar 27 Mayıs'ta başlıyor

   Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 1 Temmuz Pazartesi günü startı verilecek olan Yaz Spor Okullarının kayıtları 27 Mayıs'ta başlayacak. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri" Beled

Çerkezköy 20.05.2019 16:14:00 0
Kayıtlar 27 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları 27 Mayıs Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

İKİ DÖNEMDEN OLUŞUYOR

İki dönemden oluşan yaz spor okulu için kayıtların 21 Haziran Cuma günü sona ereceğini kaydeden yetkililer “ Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek. Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı Yaz Spor Okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki tüm kurslarımıza 1-8 Sınıf aralığındaki öğrencilerimiz kayıt yaptırabilecekler. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz kıyafet verilecek ve belediye binası önünden servis temin edilecek “ dedi.

BİLGİSAYAR KURSU KIZILPINAR MAHALLESİNDE

Okçuluk kursunun birinci döneminin ortaokul, ikinci döneminin ise lise öğrencileri için açılacağını kaydeden yetkililer “ Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); bilgisayar kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat merkezinde verilecek. Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen yaz spor okullarının birinci dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 19 Temmuz Cuma günü sona erecek. Yaz spor okullarının ikinci dönemi ise 22 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 9 Ağustos Cuma günü son bulacak” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10