4'üncü iftar Veliköy Mahallesinde gerçekleşti

'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ve hayırseverlerin katkıları ile her yıl Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan mahalle iftarlarının dördüncüsü bugün Veliköy Mahallemiz

Çerkezköy 21.05.2019 13:59:00 0
4

Veliöy mahallesinde bulunan Veliköy Düğün Salonu Bahçesi ve çevresinde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, “Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızda bugün Veliköy Mahallemizde bulunan Veliköy Düğün Salonu Bahçesi ve çevresinde kurarak Veliköy’de yaşayan hemşehrilemiz ile aynı sofra etrafında buluştuk, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık. Mahalle iftarlarımız komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor” dedi.

 

İFTARLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

 Mahalle iftarlarının 22 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda kurulacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallemizde oturan hemşerilerim ile Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 23 Mayıs Perşembe günü Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerim ile Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız. 24 Mayıs Cuma günü Bağlık Mahallemizde Muhtarlık Binası çevresinde iftar soframızı kuracağız.  Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 25 Mayıs Cumartesi günü Kızılpınar Mahallemizde 125. Yıl İlkokulu çevresi ve Kapalı Pazar Yerinde iftar soframız kurulacak. 26 Mayıs Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallemizde Makasçı Sokak ve Fatih Caddesi’nde; 27 Mayıs Pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracağımız iftar sofralarımız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız” diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10