Kapaklı Kültür ve Sanat Şöleninde Buluşacak

Kapaklı Belediyesi, 'Kültür ve Sanat Etkinlikleri' kapsamında farklı yörelerden Kapaklı'ya gelen vatandaşlara yönelik 'Kültür ve Sanat Şöleni ' düzenleyecek.

Kapaklı 21.05.2019 14:15:00 0
Kapaklı Kültür ve Sanat Şöleninde Buluşacak

24 Mayıs Cuma Günü Saat 22.30’da Kapaklı Eski Belediye Meydanın’da gerçekleşecek olan, farklı kültürlere ait türkülerin ve halk oyunlarının sergileneceği Kültür Şöleni gösterilerinin programında Tekirdağ Türküsü Korosu  , Tekirdağ Yöresi Halk Oyunları Gösterisi ,Trabzon Türküsü Korosu ,Trabzon Yöresi Halk Oyunları Gösterisi, Trakya Türküleri Korosu ,Kırklareli Yöresi Halk Oyunları Gösterisi , Güneydoğu Türküsü Korosu , Adıyaman Yöresi Halk Oyunları Gösterisi , Artvin Türküleri Korosu ve Artvin Yöresi Halk Oyunları Gösterisi sahne alacak.

"HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

Kültür ve Sanat şölenine tüm vatandaşları davet eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “

Belediye Meydanımızda faaliyete geçirdiğimiz Ramazan Sokağımızda her akşam farklı bir etkinlikle Ramazanın bereketini ve huzurunu  halkımızla birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. 24 Mayıs Cuma Günü Saat 22.30'da düzenleyecek olduğumuz kültür ve sanat şölenimizle toplumun her kesimine hitap ediyor ve  faaliyetlerimizi düzenlerken buna özen gösteriyoruz. Biz toplumu ayrıştıran değil birleştiren, bütünleştiren ve sosyalleştiren aktiviteler düzenlemeye kentimizde devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10