Sıcak asfalt serildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada " 2019 yılı faaliyet programı kapsamında Şarköy ilçesine bağlı Aşağıkalamış Mahall

Tekirdağ 22.05.2019 17:36:00 0
Sıcak asfalt serildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, öncelikle altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yol yapım çalışmaları yaptı. Ekipler bu kapsamda Şarköy Aşağıkalamış Mahallesi ve Uçmakdere Mahallesi Paraşüt Alanı Yolunda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

 

VATANDAŞLARIMIZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ'A KAVUŞACAK

 

Yol yapım çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, il genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca yol çalışmalarımız 11 ilçemizde sürdürülüyor. Belli bir program dahilinde devam eden çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımız daha yaşanılabilir bir Tekirdağ'a kavuşacak. Şarköy ilçemize bağlı 2 mahallemizde gerçekleştirilen çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10