Asfalt hazırlıkları tamamlandı

Çorlu Belediyesi ekipleri, Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt hazırlık çalışmalarını tamamladı. Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt serimi gerçekleştirilecek. Birinci etabın tamamlanmasıyla birlikte çalÄ?

Çorlu 22.05.2019 17:37:00 0
Asfalt hazırlıkları tamamlandı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt çalışması öncesinde TESKİ, TREDAŞ ve GSM şirketleri tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının yanı sıra hava şartları nedeniyle yıpranan asfaltı kaldırarak birinci etap asfalt kazıma çalışmalarını tamamladı.

 

ZEMİNDEKİ ASFALT KAZINARAK KALDIRILDI

 

Reşadiye ve Muhittin Mahallelerini birbirinden ayıran Şinasi Kurşun Caddesi'nde serili asfaltın TESKİ, TREDAŞ ve GSM şirketleri tarafından yürütülen elektrik, kablo TV ve fiber optik alt yapı çalışmaları ve hava şartlarından dolayı yıpranmasının ardından harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kazıma makinesi ile zeminde bulunan asfaltı kazıyarak kaldırdı.

 

 

ETAPLAR HALİNDE DEVAM EDECEK

 

Ekipler yürütülen asfalt kazıma çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serimi öncesinde son kontrollerini yaparak yolu tekrar ulaşıma kapattı. Bir kısmı tamamlanan çalışmaların ardından Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfalt serimi yapılacağı, birinci etabın tamamlanmasıyla birlikte çalışmaların etaplar halinde devam edeceği, öte yandan asfalt kazıma çalışmalarının ardından zeminden alınan kırpıntı asfaltın ise farklı yerlerde zemin malzemesi olarak kullanılacağı belirtildi.

 

Haber : Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10