İftar sofrası Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu

 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ve hayırseverlerin katkıları ile kurulan Çerkezköy Belediyesinin mahalle iftarlarının beşincisi Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirildi. Tepe Pikni

Çerkezköy 23.05.2019 14:05:00 0
İftar sofrası Cumhuriyet Mahallesi

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Veliköy, Fevzipaşa, İstasyon mahallerinin ardından önceki akşam Cumhuriyet mahallesinde düzenlenen iftar ile devam etti. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nın yanında bulunan alanda gerçekleştirilen iftara mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken.,iftara Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Dinarsu fabrikası yetkilileri, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

HEP BİRLİKTE ORUÇLAR AÇILDI

 

 ‘Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor’ sloganı ve hayırseverlerin katkıları ile kurulan mahalle iftarlarının beşincisi dün Cumhuriyet Mahallesi’nde kuruldu. Cumhuriyet Mahallesi Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda kurulan mahalle iftarına, mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken, hep beraber oruçlar açıldı, dualar edildi.

“KOMŞULUK İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRİYOR”

Cumhuriyet mahallesinde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızda bugün Cumhuriyet Mahallemizde yaşayan hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluştuk, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık. Mahalle iftarları

Komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor ve Çerkezköylülük bilincini artıyor” dedi.

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Mahallelerde kurulan iftar sofralarına tüm vatandaşları davet eden Akay “ 24 Mayıs Cuma günü Bağlık Mahallemizde Muhtarlık Binası çevresinde iftar soframızı kuracağız. Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 25 Mayıs Cumartesi günü Kızılpınar Mahallemizde 125. Yıl İlkokulu çevresi ve Kapalı Pazar Yerinde iftar soframız kurulacak. 26 Mayıs Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallemizde Makasçı Sokak ve Fatih Caddesi’nde; 27 Mayıs Pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracağımız iftar sofralarımız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştireceğimiz Mahalle İftarlarımıza katkı sunan, emek koyan Çerkezköy OSB yönetimine, Hyosung, Bony Tekstil, Teverpan, Vastaş, Özer Metal, Dinarsu ve Elagöz İnşaat firmalarına ve hayırsever Semra Özen’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10