AK Partililerden Akay'a ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte meydanlarda sert eleştirilerde bulunduğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı mazbatasını aldıktan 43 g

Çerkezköy 24.05.2019 17:22:00 0
AK Partililerden Akay

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Ak Parti Çerkezköy Belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

AKAY KAPIDA KARŞILADI

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, dün saat 10.30’da meclis üyeleri Sait, Yazı, Adem İçli, Neziha Temür, Hüseyin Karaca, İrfan Ak, Mahmut Göçmez, Mehmet Han Atbaşı, Fatma Esen ile birlikte 31 Mart seçimlerinde ikinci kez Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretten ötürü AK Partililere teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin konuşulduğu ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ile siyasi parti liderlerinin Samsun'da gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenleri'nde aynı fotoğraf karesinde birlik görüntüsü vermesini yerel yönetimlere de örnek olması gerektiği kaydedildi.

 

“ÜRETİM EKONOMİSİNE GEÇİYOR OLMASI GEREK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Türkiye kutuplaşıp, ayrıştığımız günleri yani kısa siyaseti keskin yaşadı. Keskin bir siyasetin kimseye faydası olmadığını dara ve zora düştüğümüz zaman anlayacak olan biziz. Bu topraklarda hep birlikte yaşıyoruz. Meseleye buradan bakmamız gerekiyor. Bazen kendimizi ve söylediklerimizi unutuyoruz. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını daha da güçlendirmesi için biraz üretim ekonomisine de geçiyor olması gerekiyor” dedi.

 

“DÜŞÜNCELERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

 

Basın mensuplarının AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök’e ‘Tek yön uygulamasıyla ilgili Çerkezköy Belediyesinin anket yapması gerektiğini söylediniz. Ayrıca açıklamanız da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın herkesin başkanı olmadığını ifade ettiniz. Bu sözlerinizin arkasında mısınız’ sorusunun hatırlatılması üzerine “ Bugün nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Tek yön uygulamasıyla ilgili fikirlerimin arkasındayım. Bu vatandaşa da sorulmalıdır. Seçim zamanı dolaştığımızda vatandaşlarımızdan tek yön uygulaması talepleri oldu. O yüzden geçtiğimiz ay meclise önerge verdik.Web sitesinde anket yapılması tekrar değerlendirilme alınması gerekiyor. Bununla ilgili vatandaştan memnuniyet çıkarsa vatandaşın takdiridir diyeceğiz. Biz eksi haline dönerse daha güzel olacağını düşünüyoruz” dedi.

 

GERİ DÖNÜŞÜMLER ALDIK

 

Bu önergenin meclise geldiğini kaydeden Başkan Akay “ Bu kararı almadan evvel altı ay öncesinden anket çalışması yaptık. Daha sonra kamuoyundan ve sosyal medyadan geri dönüşümler aldık. Bunun gerekçelerini de seçim döneminde vatandaşlarımız ile paylaştık” dedi.

 

Habere/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10