Silah sesleri paniğe yol açtı

Çerkezköy, Kızılpınar hattında iki grup arasında iki gündür süren sözlü, sopalı kavga önceki gece Atatürk Caddesinde bir kez daha alevlendi.

Çerkezköy 26.05.2019 18:34:00 0
Silah sesleri paniğe yol açtı

İki grup arasındaki garip kavga grupların Çerkezköy’den Kızılpınar’a, Kızılpınar’dan Çerkezköy’e toplu halde yürüyüş yapması Çerkezköy polisine hareketli dakikalar yaşattı. Önceki gece de Osmanlı Camii önünde toplanan gruplar polisin’ Dağılın’ uyarısını dikkate almayınca polisin havaya üç el ateş etmesi çevrede ve cami cemaatinde kısa süreli paniğe yol açtı. Kısa sürede olay yerine intikal eden Çerkezköy emniyete bağlı polis ve bekçiler grubu dağıtırken, emniyet iki grup arasında iki gündür süren husumetin sonlandırılması için çok yönlü çaba sarf ediyor.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan kavgada polise mukavemet ettiği gerekçesiyle 47 yaşındaki M.S.S isimli şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınarak Gazi Polis Merkezine götürüldü. Şüphelinin yapılan incelemesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla arandığı da ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.S.S’nin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10