İftar sofrasını fabrika bahçesinde kurdu

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde İplik ve örgü üzerine 5 yıldır faaliyet gösteren Aba Tekstil Fabrikası geleneksel iftar sofrasını bir kez daha fabrika bahçesinde açarak çalışanlarının yan

Kapaklı 27.05.2019 16:42:00 0
İftar sofrasını fabrika bahçesinde kurdu

Bu yıl 3’ücüsü düzenlenen iftar programına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özalp, yönetim kurulu üyeleri Erhan Özalp. Levent Özalp, babaları Müslüm Özalp, fabrika çalışanları ve aileleri yer aldı.Aba Tekstil Fabrikası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine 500 kişi katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yasin-i Şerif ile başlayan iftar programı semazen gösterisi ile devam etti. İftar saatine kadar davam eden semazen gösterisinin ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Ardından 80 yaşındaki baba Müslüm Özalp bir konuşma gerçekleştirdi.  Müslüm Özalp “ Kıymetli konuklar kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Afiyetler olsun. Rabbimize çok şükür ki bize bu Ramazanı Şerif'te bir arada olmayı, iftarımızı bir arada açmayı nasip etti bizlere. Çocuklarımızla, eşimizle, dostumuzla daha nice ramazanlara, nice iftarlara ulaşmayı Allah bizlere nasip etsin. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

 

 

UNUTULMAZ GECE YAŞADILAR

 

Müslüm Özalp'ın konuşmasının ardından sahnelenen Hacivat Karagöz Ortaoyunu davetliler ve çocuklar tarafından ilgi ile izlenirken, armatör Ramo’nun gösterileri ile unutulmaz bir gece yaşadılar. 500 kişinin katıldığı iftar sofrasında gecenin karanlığını atılan havai fişekleri aydınlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10